Cisco

Cisco heeft een donatieprogramma opgestart ten bate van non-profitorganisaties.

Dit programma is het resultaat van de samenwerking tussen TechSoup Stock Global en Cisco Systems, met de medewerking van SOCIALware voor Nederland, België en Luxemburg.

Dank zij het partnerschap met TechSoup Global hebben verenigingen die in aanmerking komen toegang tot een breed gamma producten die aangeboden worden in het kader van het donatieprogramma van Cisco. Die producten worden aangeboden aan geselecteerde organisaties in Nederland: non-profitorganisaties die actief zijn in de sociaal-pedagogische sector en ontwikkelings-NGO’s.

Cisco is van mening dat de toepassing van nettechnologie en internettoepassingen non-profitorganisaties kan helpen efficiënter te werken en zo hun werkveld uit te breiden en hun diensten te verbeteren.

U kunt de lijst van beschikbare Cisco produkten hier downloaden.

    

Programma tijdelijk onderbroken tot en met 18 januari 2011.

Het spijt ons u te moeten informeren dat het Cisco donatieprogramma momenteel geen nieuwe aanvragen zal verwerken aangezien de toegenomen vraag naar Cisco-producten groter is dan het aanbod . Het programma is tijdelijk onderbroken en de producten uit de catalogus niet meer voorradig.

TechSoup leden zullen hun aanvragen opnieuw kunnen indienen zodra het programma zijn activiteiten weer hervat, voorzien op 18 januari 2011. Ondertussen werkt TechSoup samen met Cisco om reeds ingediende verzoeken te voltooien.

Wij danken u voor uw geduld tijdens deze periode en namens Cisco onze excuses voor het eventuele ongemak dat deze onderbreking kan veroorzaken.