FAQ Adobe

Algemeen

Antwoorden op uwalgemene vragen betreffende het donatieprogramma, zoals de inschrijving, de bestelling, uw klantenrekening, … vindt u op de pagina FAQs Meest gestelde vragen.

Wat houdt het Adobe donatieprogramma in ?

Het Adobe donatieprogramma biedt aan organisaties die hiervoor in aanmerking komen toegang tot professionele producten voor de bewerking van beelden, het ontwerp van websites, de uitgave van nieuwsbrieven, de creatie van video en audio producties, en nog veel meer.

Adobe heeft tot doel om de verenigingswereld software oplossingen ter beschikking te stellen die de creatieve uitdrukking en sociale promotie ondersteunen.

Het Adobe donatieprogramma laat de gekwalificeerde stichting, verenigingen en openbare bibliotheken toe om een donatie te ontvangen van maximaal vier individuele Adobe producten of één suite Adobe applicaties per fiscaal jaar.

^ Terug naar begin pagina

Voorwaarden

Hoe weet ik of mijn organisatie in aanmerking komt ?

Wij verwijzen naar de sectie Voorwaarden voor het Adobe donatie Programma voor meer informatie over welke organisaties in aanmerking komen.

^ Terug naar begin pagina


Mijn bestelling

Hoeveel Adobe producten kan ik aanvragen ?

Als ze hiervoor in aanmerking komt, kan uw organisatie binnen één enkel fiscaal jaar (1 juli – 30 juni) een donatie ontvangen van ofwel ofwel vier individuele Adobe producten één suite Adobe applicaties. Meer details over de manier waarop u de aanvraag concreet kan doen vindt u op de pagina FAQs - Meest gestelde vragen

^ Terug naar begin pagina


Producten

Welke producten zijn beschikbaar via het Adobe donatieprogramma ?

De lijst van de Adobe producten vindt u in onze productcatalogus.

^ Terug naar begin pagina


Verwerking van mijn beslissing

Wat is de levertermijn?

Zodra uw bestelling aanvaard en behandeld is, en na ontvangst van betaling, zal de leveringstermijn maximaal 10 dagen bedragen.

Hoe wordt de software geleverd ?

Adobe levert de software per download via e-mail. Deze e-mail legt alle stappen uit voor de download. Daarnaast wordt u hier een meer visuele tutorial ter beschikking gesteld.

Wat als ik problemen ervaar bij het downloaden van de software ?

De download van Adobe software, en voornamelijk de Creative Suite, kan tot meerdere uren duren, zelfs indien u beschikt over een breedband Internetaansluiting. Indien uw PC met een trage Internetconnectie is uitgerust riskeert de download bijzonder lang te duren. In dat geval bevelen we u aan de download gedurende de nacht te doen of via een andere PC de software te downloaden, hem op een DVD te branden, en vandaar te installeren op uw PC. Hier op de TechSoup website (in het Engels) vindt u bijkomende tips om de download te optimaliseren.

Wat is het verschil tussen het serienumer en de licentiesleutel ?

Beide termen verwijzen naar hetzelfde

Op welke Adobe website moet ik mij registreren ?

De e-mail die uw donatieaanvraag bevestigt en u toelaat om de software te downloaden geeft u de nodige gegevens om toegang te krijgen tot “Adobe Download Center”. Aanvullend is het u ook mogelijk om een account aan te maken op de Adobe website, om zo gratis proefversies te downloaden, gebruik te maken van online diensten die Adobe ter beschikking stelt of deel uit te maken van de gebruikers community. U kan hier uw account aanmaken https://adobe.com/nl/account/sign-in.adobedotcom.html.

^ Terug naar begin pagina


Support

Welke technische ondersteuning kan mij organisatie krijgen ?

Adobe biedt op haar website talkrijke online ressources. Dit geeft u toegang tot tal van tutorials, FAQ, gebruikersfora en een uitgebreide kennisbasis. Voor technische problemen kan u ook contact nemen met de hotline.

^ Terug naar begin pagina

Hernieuwing van licenties

Wat als ik mijn licentie wens te vernieuwen ?De donaties van Adobe software geven aanleiding tot permanente licenties. U kan uw licenties hernieuwen of upgraden naar een volgende versie door een nieuwe donatie aan te vragen (eventueel tijdens het volgende fiscaal jaar indien de quota van het lopende jaar zijn opgebruikt).

^ Terug naar begin pagina

Terugzending en terugbetaling

Hoe een bestelling terugzenden na ontvangst ?

Terugzendingen kunnen niet worden aanvaard voor het Adobe donatie programma. Gedownloade producten kunnen niet omgeruild of terugbetaald worden. Deze worden als geïnstalleerd en in gebruik beschouwd zodra de aanvraag goedgekeurd is en wij de administratieve kost ontvangen hebben.

^ Terug naar begin pagina

Varia

Waar kan ik bijkomende informatie vinden over Adobe ?

Meer informatie over deze donatiepartner vindt u op zijn website.
Meer informatie over de maatschappelijke verantwoordelijkheid van Adobe vindt u op Adobe Corporate Social Responsibility.


^ Terug naar begin pagina