04.03.2016

De TechSoup Nederland website in een nieuw kleedje

___test_image

We hebben van de overgang naar 2016 geprofiteerd om de www.techsoup.nl website grondig te moderniseren.

Wat zijn de belangrijkste veranderingen ? Hoe moet ik de nieuwe site gebruiken?

Responsive

De site antwoordt aan de moderne design standaarden en is ‘responsive’. Dit betekent dat hij is geoptimaliseerd voor consultatie en navigatie op alle types toestellen, inclusief tablets en smartphones.

Producten bestellen

De toegang tot de catalogus is zeer eenvoudig, vanuit elke pagina, via 2 wegen:

  • De tab ‘PRODUCTEN’ in het hoofdmenu geeft u toegang tot de 3 vertrouwde zichten op de catalogus, die u voorheen vond in de linker benedenhoek van de startpagina.
  • Snelle toegang tot de catalogus via een button op elke pagina

Voor het overige zijn de voorstelling van de catalogus en het bestelproces niet gewijzigd.

 

Navigatie

We beseffen dat de website zeer veel informatie bevat omtrent de spelregels van het donatieprogramma in het algemeen en van de programma’s van onze verschillende partners, en we hebben deze op een meer intuïtieve manier herschikt. We hebben alle algemene spelregels van SOCIALware gebundeld onder de tab ‘WAT WE AANBIEDEN’, terwijl alle informatie over de donatie- of discountprogramma's van de verschillende leveranciers zich onder het submenu van de tab 'PRODUCTEN' bevindt.

Alle informatie m.b.t. een specifieke leverancier (incl. toelatingsvoorwaarden, bestelhoeveelheden, veel gestelde vragen en toegang tot de producten), is gegroepeerd in zijn ‘Programma pagina’, toegankelijk vanuit het partneroverzicht onder de tab ‘PRODUCTEN’.

Meer dynamische berichtgeving en info

De laatste berichten verschijnen op de startpagina. Zo krijgt u bij elk bezoek meteen kennis van de nieuwe elementen die goed zijn om weten. En ‘INFOZONE’ tab geeft u toegang tot het archief van nieuwsberichten en andere informatie die u kunnen steunen in het gebruik van de ter beschikking gestelde licenties of andere tips over o.m. gratis webtools die relevant zijn voor vzw’s.

Beheer van uw SOCIALware account en van uw bestellingen

De toegang tot alle gepersonaliseerde diensten gebeurt via de rechter bovenhoek.

Wij hopen dat u snel uw weg vindt in de nieuwe website.