31.03.2016

Uitbreiding van het TechSoup netwerk

TSGN_map_rz.jpg

1.000.000 Eén miljoen aangesloten organisaties wereldwijd, een belangrijke mijlpaal

Op 15 mei registreerde een plattelandsontwikkeling organisatie in India zich bij TechSoup, met de overtuiging dat de technologie hun organisatie kan verbeteren. Zij waren het miljoenste lid. Hun keuze om bij onze gemeenschap aan te sluiten was een belangrijke mijlpaal in onze sterke motivatie om maatschappelijke organisaties wereldwijd te steunen.

Ter herinnering, TechSoup verschaft non-profits toegang tot wettelijke en veilige softwarelicenties, gratis of met sterke korting, evenals educatief materiaal over gebruik van technologie voor het sociaal belang.

 

Wat een weg afgelegd in 20 jaar

Op het ogenblik TechSoup haar donatieprogramma van technologische producten 20 jaar geleden lanceerde, hadden we de grootste moeite om haar groei te voorspellen.

20 jaar later verbindt ons partner netwerk 90 zakelijke donateurs met 700.000 non-profit organisaties uit 125 landen. In 20 jaar tijd hebben deze organisaties en hun meer dan één miljoen werknemers geprofiteerd van technologie donaties voor een totale waarde van $ 5,5 miljard.

Momenteel verwerkt het TechSoup netwerk ​​meer dan 160.000 donaties per jaar. Het TechSoup Global platform wordt aangedreven door een unieke combinatie van technische, data en menselijke competenties. De TechSoup "eiligibility engine" maakt de complexe match tussen maatschappelijke criteria van bedrijven, de juridische definities van het maatschappelijk middenveld in ieder land en de individuele profielen van elke organisatie.

Elke dag maken gemiddeld 700 organisaties een TechSoup profiel aan. Het wordt onderzocht door een netwerk van partners, zoals bv. TechSoup Nederland, en gevalideerd t.o.v. de zakelijke donateurs, wat resulteert in een lijst van programma's en diensten waartoe betrokken organisatie toegang heeft. Deze TechSoup netwerk partners ondersteunen de begunstigden in de lokale talen en bieden een waaier aan aanvullende sociale technologieprogramma's aan, zoals recycling van computers, maatschappelijke, apps , digitale inclusie, ...). Voor meer informatie over TechSoup en haar verschillende programma's voor de nonprofit gemeenschap, bezoekmeet.techsoup.org.

 

Een netwerk met een permanent oor voor het middenveld, wereldwijd

Wanneer een organisatie aan de voorwaarden voldoet, kan ze donaties vragen. Non-profitorganisaties besparen dankzij het aansluiten bij TechSoup gemiddeld $ 17.800. Deze middelen kunnen ze herinvesteren in hun programmatorische kernopdrachten, en intussen ook genieten van de voordelen van een veilige en moderne technologie.

<img mce_tsrc=Met de lancering van ons nieuwe TechSoup.Global platform, zijn we voortaan een uniek aanspreekpunt om non-profits over de hele wereld toegang te geven tot technologische filantropie programma’s. "Een cruciale stap om het geschatte aantal 10 miljoen social profit organisaties wereldwijd te helpen zichtbaarheid te krijgen en hen een kritische steun te verstrekken om een verschil te maken in hun gemeenschappen", aldus Rebecca Masisak, CEO van TechSoup.


TechSoup heeft u nodig !

Onze conversaties met de non-profits bieden ons waardevolle informatie over de behoeften van het maatschappelijk middenveld en zijn essentieel voor de toekomstige ontwikkeling van het programma.

Naarmate de organisaties zich zullen blijven registreren en donaties vragen, zullen we extra programma’s uitbouwen samen met het maatschappelijk middenveld en onze partner bedrijven, in een poging om onze meer dan een miljoen gebruikers te betrekken in de co-creatie van product aanbiedingen, diensten en online opleidingsmateriaal.

We zijn trots om te delen wat we met en voor de wereldwijde non-profit gemeenschap hebben opgebouwd en kijken uit naar het delen van meer verhalen, programma's, diensten en mogelijkheden in de komende maanden en jaren.  

We rekenen op uw steun om ons te helpen bij het bereiken van het volgende miljoen maatschappelijke organisaties. Help ons om social profit organisaties over de hele wereld te laten putten uit de kracht van de technologie. Aarzel niet  dit artikel te verspreiden.

 

 

 

Bron beelden: TechSoup Global, Fifala asbl, Besix Foundation